23948sdkhjf

HSM Industri overtager Grenaa Skibsværft

Leverandør af stål- og rørtekniske anlæg HSM Industri i Grenaa overtager Grenaa Skibsværft med virkning fra 3. maj 2010.
Ny daglig leder af Grenaa Skibsværft bliver Kenny Mathiessen, når HSM Industri A/S pr. 3. maj 2010 overtager værftet.

- Værftet fortsætter stort set som hidtil. Vi skal fortsat fokusere på reparationer og modernisering af skibe, men det er planen, at vi skal tage endnu større opgaver ind. I denne branche er det altafgørende for kunderne, at reparationstiden er så kort som mulig, så det er første sted, vi vil sætte ind, fortæller Esben Møller, direktør hos HSM Industri.

To årsager til opkøbet
Direktør for HSM oplyser til Randers Amts Avis, at der er to årsager til opkøbet af værftet. Først og fremmest ønsker man at sikre værftets beståen. Derudover og som anden årsag, øjner han muligheden for at gøre en god forretning.

- På HSM er vi dygtige til stålarbejde, hydraulik og el, og det er tre ting, som er en vigtig del af skibsbyggeriet i dag. Når der er rigtig travlt på værftet, har vi muligheden for at sende ekstra folk derned fra HSM, så ordrerne kan blive leveret så hurtigt som muligt. Det skulle gerne på sigt udmønte sig i, at vi får endnu større opgaver, fordi kunderne ser, at vi kan løfte dem, fastslår Esben Møller.

HSM Industri fastholder medarbejderstaben på værftet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.332