23948sdkhjf

Nordplan og Univeyor med nyt selskab

De to virksomheder har etableret det fælles selskab Qubiqa A/S, der skal operere inden for udvikling af logistik- og opbevaringsløsninger.
Univeyor og Nordplan offentliggjorde i juli 2009 planerne om en fusion mellem de to selskaber.

Fusionen trådte i kraft ved årsskiftet med ambitionen om at blive i stand til at konkurrere internationalt på markedet for interne logistikløsninger.

Nu har de to virksomheder etableret Qubiqa A/S, der får hovedkontor i Arden.

Ifølge administrerende direktør, Niels Otto Andersen, sættes det nye selskab i søen med en solid økonomisk platform, der gør det muligt at tage konkurrencen op både på hjemmemarkedet i Skandinavien og UK samt på det globale eksportmarked.

- Med sammenlægningen er der skabt en bredere funderet virksomhed, der med unikke og innovative produkter, stærkt kundefokus og stor teknisk indsigt har opnået en stærk platform for fremtidig vækst, siger direktøren.

Ny leverancemodel
Fremtiden imødeses med optimisme som følge af resultaterne af det sidste års forandringsarbejde, hvor den sammenlagte virksomhed er blevet trimmet og tilpasset.

Blandt andet er der udviklet en ny leverancemodel bestående af virksomhedens eget produktdesign kombineret med en fleksibel udnyttelse af underleverandører og partnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078