23948sdkhjf

Arbejdsnedlæggelse på Skiold i Sæby ophævet

Alle 3F'ere og Metal-folk på Skiold i Sæby nedlagde fredag formiddag arbejdet. Men de er nu i arbejde igen - dog under protest, lyder det.
Fredag nedlagde 3F'ere og Metal-folk arbejdet på Skiold i Sæby. Nu oplyser Nordjyske.dk, at de alle er i arbejde igen - dog under protest.

Håber på mindelig løsning
Medarbejderne på Skiold i Sæby, der i fredags gik hjem, har her til morgen afholdt et møde om muligheden for at genoptage arbejdet.

- Medarbejderne er gået i arbejde igen under protest. De mener stadig at advarslen skal trækkes tilbage, siger Metalformand Brian Pedersen, Sæby, der henviser til, at arbejdsnedlæggelsen skyldes, at en medarbejder modtog en skriftlig advarsel for at drikke en kop the i arbejdstiden.

Og det er altså den advarsel, medarbejderne havde håbet blev trukket tilbage. Det er dog ikke sket, men Metalformanden håber stadig på en mindelig løsning.

- Ellers ender sagen sandsynligvis som en fagretlig sag, siger formanden.

Kommentar fra Metal i Sæby
Arbejdsnedlæggelsen skyldes arbejdsmiljøproblemer, fortalte formanden for Metal i Sæby, Brian Pedersen i fredags til Nordjyske.dk.

- Den ledelsesstil, som medarbejderne præsenteres for, hører ikke hjemme på det danske arbejdsmarked, oplyste formanden og tilføjede om stemningen på fabrikken:

- Som sagen er fremlagt for mig, minder det om psykisk terror mod medarbejderne.

Det har ikke været muligt for Nordjyske.dk at indhente en kommentar fra Skiold Sæbys administrerende direktør Samuel Waldorph.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079