23948sdkhjf

Indisk ordre til FLSmidth

FLSmidth skal levere verdens største rørtransportanlæg til en indisk kunde.
FLSmidth har opnået den anden kontrakt på kulhåndteringsudstyr fra NTPC i år. Kontrakten med M/s. NTPC - Tamil Nadu Energy Company Ltd. har en værdi af cirka 114 mio. kr. og omfatter ingeniørarbejde, leverance og montage af et eksternt kulforsyningsanlæg til deres Vallur Thermal Power kraftværk. Værket ligger i Ennore, cirka 20 km fra byen Chennai i det sydlige Indien.

Det eksterne kulforsyningsanlæg indgår i en større udvidelse af det 1.500 MW store kraftværk. Som led i den indiske regerings plan om elforsyning til hele nationen har NTPC indgået samarbejde med delstaternes elselskaber om elproduktion for at imødekomme de lokale behov.

4,4 km rørtransportanlæg
Blandt det vigtigste udstyr til kulforsyningsanlægget er et 4,4 km langt rørtransportanlæg med en kapacitet på 4.000 tons i timen, hvilket gør det til verdens største rørtransportanlæg. Kulforsyningsanlægget skal transportere kul fra den nærliggende havn til kullageret inde på kraftværket.

Kulforsyningsanlægget er et gennemprøvet system, idet FLSmidth tidligere har leveret verdens længste rørtransportanlæg, som er i drift i Peru og er 8,2 km langt, samt et rørtransportanlæg i Colombia med en kapacitet på 2.000 tons i timen, som er verdens hidtil største til transport af kul.

- Denne ordre på verdens største rørtransportanlæg styrker yderligere FLSmidths position i forhold til fremtidige materialehåndteringsprojekter og levering af transportanlæg over lange afstande, specielt til kul. Udbygningen af vore aktiviteter inden for materialehåndtering understøttes af en række virksomhedsopkøb, der har styrket vore muligheder som totalleverandør til både cement- og mineralindustrien, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093