23948sdkhjf

Ny ISO-certificering til Migatronic Automation

Migatronic Automation har netop fået overrakt det formelle bevis på, at virksomheden nu er ISO 9001 certificeret.
Migatronic Automation, som fremstiller svejserobotanlæg og automater til metalindustrien, er den første af sin art i Danmark, der modtager det fornemme bevis.

Overrækkelsen af ISO 9001 certifikatet fandt sted i virksomhedens kantine og blev overdraget af lead auditor Uffe Pilgaard fra Det Norske Veritas, som lykønskede administrerende direktør Kim H. Kallestrup med beviset.

Toårig proces
Forud for overrækkelsen fortalte kvalitetschef Niels Lønstrup om hele forløbet i kvalitetsprocessen og roste i den forbindelse samtlige medarbejdere, som havde gjort en stor indsats for at få certifikatet i hus. Det var en synligt stolt Kim Kallestrup, der tog imod det indrammede kvalitetscertifikat.

- Kvalitetsbeviset har været længe undervejs. Faktisk er det to år siden, idéen i første omgang blev fostret. Men det tog for alvor fart sidste sommer, da Niels Lønstrup blev udpeget til at være tovholder, forklarede administrerende direktør Kim Kallestrup og fortsatte:

- I Migatronic Automation er det ikke kun kvaliteten i svejserobotanlæggene og automaterne, der fokuseres på; men hele forløbet fra idé til den endelig aflevering hos kunden. Og da flere af vore store kunder i nogle år har efterspurgt en ISO 9001 certificering, var det et helt naturligt led i udviklingen af vores virksomhed samt kunderelationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078