23948sdkhjf

Treco udvider efter kæmpeordre

Den nordjyske virksomhed landede sidste år en ordre til en værdi af 250 mio. kr. – det kræver ekstra plads på fabrikken i Aalestrup.

Den nordjyske virksomhed Treco landede sidste år en trecifret millionordre hos Canada Post Corpora­tion i skarp konkurrence med over 25 store canadiske og amerikanske virksomheder. Da mange detaljer skulle falde på plads, begyndte maskinfabrikken først produktionen af postkasserne i april 2017. Det skriver Treco i en pressemeddelelse.

For at kunne håndtere ordren har Treco valgt at in­vestere i en separat produktionshal på 4.000 kvadratmeter i Aalestrup, som udelukkende skal bruges til at producere postkasser. Treco har i forvejen en produktionshal på 7.000 kvadratmeter i samme by, hvor maskinfabrikken laver kundespecifikke løsninger inden for pladebearbejdning.

Produktionshallen bliver officielt åbnet den 2. juni.

- Vi er utroligt stolte af, at vi fik denne gigantordre fra Canada Post. Vores virksomhed er ikke den største, men vi udnytter vores ressourcer effektivt, siger administrerende direktør Preben Pedersen.

Trods Trecos beskedne bemanding på 66 ansatte kom ordren i hus takket være maskinfabrikkens kompetencer inden for montage og projektstyring. Et effektivt samarbejde med danske underleverandører har også været afgørende for, at Treco landede gigantordren.

De første postkasser forventes leveret i august 2017.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094