23948sdkhjf

Kallesoe Machinery på opkøb

Den vestjyske virksomhed har købt Plustherm Point GmbH’s trædivision.

Plustherm Point GmbH er hjemmehørende i Schweiz og er specialiseret i industrielt induktionsudstyr samt højfrekvensgeneratorer. Det skriver Kallesoe Machinery i en pressemeddelelse.

- Vi har igennem flere år haft løbende dialog med Plustherm Point GmbH, da de har nogle interessante produkter og kompetencer, som kunne styrkes indenfor især træindustrien, det mener vi at kunne løfte i en kombination af vores produkter, siger Bruno Kallesøe, CEO i Kallesoe Machinery.

- Markedet for industrielt højfrekvensudstyr, som bruges i forbindelse med automationsanlæg inden for især limtræsindustrien, er i global vækst, hvorfor der på globalt plan er et voksende behov for kompetencer og rådgivning. Med overtagelsen af Plustherm Point GmbH’s trædivision styrker vi generelt vores platform og kompetencer betydeligt samtidig med, at kunderne i træindustrien får adgang til et videnscenter, forsætter han.

- Vi er rigtig glade for løsningen med Kallesoe Machinery A/S, da de ønsker at udvikle teknologien samt varetage vore eksisterende kunder med professionelle løsninger. Som en del af aftalen varetager vi stadig service og vedligehold på udstyr leveret fra Plustherm Point GmbH gennem årene. Vi er helt trygge med løsningen, som udvikler industrien samt kunderne, siger Juraj Tomljenovic, CEO i Plustherm Point GmbH.   

Produktion af udstyr samt rådgivning til træindustrien fra Plustherm Point ophører per 20. maj. Den fremtidige produktion varetages af Kallesoe Machinery.

Plustherm Point forsætter forretningen uændret med produktserier til andre industrier.

/he

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.331