23948sdkhjf

Det sker: Dansk fællesstand på Elmia Subcontractor

Sædvanen tro arrangerer Den Danske Ambassade i Stockholm og Center for Underleverandører med støtte fra Danmarks Eksportråd en fællesstand på den svenske underleverandørmesse, der finder sted fra 9.- 12. november 2010.
En af Eksportrådets vigtigste opgaver er at give danske underleverandører mulighed for at markedsføre sig i en international sammenhæng via fælles platforme.

Derfor arrangerer Ambassaden i Stockholm i samarbejde med CFU fællesstanden på Elmia Subcontractor 2010, hvor der kan opnås 50 % tilskud fra Eksportrådet.

Atter gang i den svenske industri
Det ser lyst ud for svensk industri. Efter at have været i knæ i 2009, er først metalindustrien og siden også maskinindustrien begyndt at opleve vækst igen.

Den svenske finansminister forventer en vækst på 3 % i BNP i 2010 (mere end dobbelt så meget som hans kollega i Danmark), og den svenske krone er steget markant i løbet af det tidlige forår således, at den nu er tilbage på samme niveau som i midten af oktober 2008.

Dermed er de svenske virksomheders købekraft blevet styrket, og produkter fra danske underleverandører er ikke længere så dyre for svenskerne, som tilfældet var for bare et halvt år siden.

Danish Subcontractors
Fællesstanden, der lyder navnet ”Danish Subcontractors, bliver på ca. 240 kvadratmeter. Som en del af konceptet vil der blive sørget for den praktiske del af arbejdet med kontakt til messen, opbygning af stand samt fælles markedsføring.

Elmia Subcontractor er med sine 1.200 udstillere fra ca. 30 lande samlet i fire haller fordelt på over 17.000 kvadratmeter Nordeuropas største og mest betydningsfulde rendyrkede underleverandørmesse.

Messen besøges af et stort antal beslutningstagende indkøbere fra den svenske industri. I 2009 var der trods finanskrisen knap 15.000 besøgende på messen.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Center for Underleverandører på email .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079