23948sdkhjf

Dansk knowhow bag billigt kvalitetsværktøj

Formkon har siden 1985 arbejdet med et unikt trykstøbekoncept, hvor dansk knowhow kombineres med kinesisk trykstøbning. Et koncept, der typisk reducerer værktøjs- og produktionsomkostningerne med 30-40 procent.
Formkon er en af Nordeuropas førende leverandører inden for trykstøbe-teknologi og fremstilling af forme til trykstøbning.

Dansk knowhow til Kina-priser
- Vores kunder ønsker kvalitet til fingerspidserne, men de ønsker også lave priser, hurtig levering og adgang til billige trykstøbere i Asien. Derfor har vi etableret vores egen afdeling i Kina, hvor vi kombinerer dansk viden og erfaring med kinesiske priser og tempo, fortæller Dan Nielsen, der er salgsansvarlig for området trykstøbning. Han fortsætter:

- Den kombination sætter os i stand til lynhurtigt at fremstille nogle af markedets mest konkurrencedygtige støbninger i aluminium, magnesium og zink.

Formkon er involveret i formfremstillingsprocessen og indkøringsfasen, hvorefter de kinesiske producenter tager over. Med afdeling i Kina besøger Formkons trykstøbeeksperter jævnligt trykstøberne for at sikre, at udgangs-punktet for hele trykstøbeprocessen er optimal.

Besparelser på op til 40 procent
- Dette unikke koncept giver vores kunder flere fordele. Først og fremmest får de billigt kvalitetsværktøj uden at skulle give afkald på dansk knowhow. Samtidig får de adgang til nogle af de dygtigste kinesiske producenter, forklarer Dan Nielsen.

Og der er penge at spare. Formkon lover besparelser på helt op til 40 procent på en enkelt ordre.

Både til små og større serier
Formkon arbejder med to koncepter inden for trykstøbning: Quick die konceptet til fremstilling af prototyper og mindre serier op til ca. 2.000 emner, samt Hard tooling konceptet, som er velegnet til større serier fra ca. 2.000 emner og opefter.

Ud over trykstøbning beskæftiger Formkon sig med produktudvikling, fremstilling af prototyper samt udvikling og konstruktion af forme til sprøjtestøbning.

Læs mere om Formkon på www.formkon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125