23948sdkhjf

Desmi Danmark forventer et 2010 væsentligt bedre end 2009

Administrerende direktør Michael Lassen Schmidt forventer et 2010 med et aktivitetsniveau, der ligger væsentligt over niveauet for 2009 for pumpe- og systemleverandøren Desmi Danmark A/S.
Desmi Danmark A/S, datterselskab af Desmi A/S, kommer senere på måneden med sit årsregnskab, og selvom det ikke er lykkedes at liste konkrete tal ud af administrerende direktør Michael Lassen Schmidt, vil han dog fortælle lidt om det danske datterselskabs forventninger til 2010.

Bedre ordreniveau end sidste år
Michael Lassen Schmidt fortæller, at Desmi Danmarks ordrebeholdning her efter første kvartal af 2010 ligger over budgetniveau.

- Faktisk er ordrebeholdningen bedre end på samme tidspunkt sidste år, siger han til Metal Supply og kan fortælle, at man netop har landet en stor ordre på pumper og frekvensomformere til Vestforbrænding. En ordre, der ganske godt afspejler den situation, virksomheden befinder sig i i øjeblikket.

- Vores aktiviteter på markedet for fjernvarme og spildevand er stigende. Forsyningssektoren har nemlig ikke været helt så slemt påvirket af finanskrisen som andre sektorer, forklarer han om fremgangen.

- Vi har faktisk været hårdere ramt af vintervejret, der jo har gjort, at det har været umuligt at komme i jorden, tilføjer han.

Forventninger til 2009 og 2010
Til trods for at der ingen konkrete tal kom på bordet, vil Michael Lassen Schmidt dog gerne løfte en flig af sløret for hans forventninger til indeværende regnskabsår.

- Jeg har stor tiltro til, at aktivitetsniveauet for alle Desmi Danmarks forretningsområder for 2010 lægger sig væsentligt over niveauet for 2009, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093