23948sdkhjf

Ny Rais-direktør stiler mod vækst

Henrik Nørgaard har skiftet direktørposten hos JKE Design ud med en tilsvarende hos brændeovnsproducenten Rais. Her øjner han et betydeligt vækstpotentiale.
Gennem ni år har Henrik Nørgaard stået i spidsen for svenskejede JKE Design A/S, men nu er køkkenelementerne skiftet ud med brændeovne.

Pr. 1. april er Henrik Nørgaard således tiltrådt som administrerende direktør hos Rais A/S i Frederikshavn, hvor han ser gode muligheder for at viderebringe noget af det arbejde, der gjorde JKE til et etableret brand:

Gearet til vækst
- Både køkkener og brændeovne er livsstilsprodukter, og når det kommer til branding, er værktøjskassen i begge tilfælde ladet med kommunikation og livsstilsmekanismer, der er grundlæggende ens, siger han.

Henrik Nørgaard fastslår, at målet først og fremmest er at tjene penge, og opskriften er langt hen ad vejen at fortsætte i samme retning som hidtil:

- Med en effektiv, lean-orienteret produktion, engagerede medarbejdere, solide faglige kompetencer, tradition for innovativ udvikling og et stærkt, internationalt brand, er der ikke tvivl om, at Rais er gearet til vækst, og vi skal - omend med fornyet styrke og skarpere fokus på udvikling af brandet - fortsætte i samme spor, lyder det fra den nye direktør.

Berigende at skifte job
Efter en årrække i køkkenbranchen ser Henrik Nørgaard med stor forventning frem mod at prøve kræfter med et helt nyt fagområde:

- Det skærper sanserne at skifte job og gå nye veje med nye ansigter og nye impulser. Pludselig er der ingen rutiner at falde tilbage på, tankerne sættes i bevægelse, og teorierne får et brush-up med nye indfaldsvinkler. Det er både fagligt og intellektuelt berigende, og jeg glæder mig til at gå nye veje, fastslår han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094