23948sdkhjf

Kobber-ordre til FLSmidth

FLSmidth skal levere filtre til Rosemont Coppers projekt i USA.
Ordren har en værdi af 167 mio. kr. og indebærer levering af 14 filterpresser. De automatiske filterpresser bliver de største af denne type i verden og skal installeres som et led i Rosemont Coppers planlagte kobber-procesanlæg i Arizona, USA.

Ved at anvende den nyeste mineteknologi, vil Rosemont Copper sætte ny standard for bæredygtige løsninger, blandt andet ved at bruge under halvt så meget vand i forhold til traditionelle miner, og løbende genetablere og tilplante anlægsstedet igennem hele minens levetid. FLSmidths filterpresseteknologi vil spille en central rolle i denne omfattende miljøindsats.

Naturgenopretning i centrum
På Rosemonts kobberprocesanlæg skal disse store og robuste 2x2 meter filterpresser afvande alle restprodukterne fra forarbejdning af 68.000 tons malm i døgnet til et optimalt fugtindhold på 16 %, og dermed maksimere genanvendelse af vandet i processen.

Desuden kan den overskydende filterkage deponeres i bunker, hvilket indgår som en integreret del af den visionære plan, som Rosemont Copper har iværksat til bortskaffelse af restprodukter og naturgenopretning. Planen overflødiggør deponeringsdamme til restprodukter og bidrager til den løbende naturgenopretning og tilplantning af det omgivende landskab.

Ordren afvikles af FLSmidths kontor i Salt Lake City, og projektet forventes afsluttet i marts 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094