23948sdkhjf

Brimas øger omsætningen

Den østjyske smede- og maskinfabrik Brimas A/S fortsætter den positive udvikling og øger omsætningen i et presset marked.
2009 har været et godt år for Brimas, som har sikret sig nye markedsandele, så virksomheden har været i stand til at fortsætte sin vækst.

Årets resultat udgør et overskud før skat på 1,4 mio. kr., hvilket ledelsen betragter som tilfredsstillende.

Bonus til medarbejdere
- Siden firmaets start i 1998 har vi fokuseret på at skabe mest mulig værdi for vore kunder i form af levering af ønsket kvalitet til aftalt tid og pris. Det har gjort, at vi ikke har mistet kunder, men øget antallet af kunder i en tid med økonomisk krise, udtaler direktør Peter Iversen.

Det er dog ikke kun virksomhedens ledelse der kan glæde sig over fremgangen. De 25 medarbejdere får nemlig kontant belønning for succesen

- Det er glædeligt, at vi i denne tid har mulighed for, at udbetale en bonus til vore dygtige og loyale medarbejdere, siger administrerende direktør Thomas Iversen.

Brimas A/S laver specialopgaver i rustfri stål, aluminium og sort stål, eksempelvis maskiner og maskindele til fødevareindustrien, trapper, gelændere og altaner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063