23948sdkhjf

Stålfræsning med en ny generation af skær

Sandvik Coromant, et produktområde inden for Sandvik Tooling, er et globalt ledende navn inden for skærende værktøj til drejning, fræsning og boring så vel som modulære værktøjssystemer til drejebænke og bearbejdningscentre. De lancerer nu en helt ny generation af skær til stålfræsning.
Den nye skærkvalitet GC4230 fra Sandvik Coromant er et meget alsidigt højtydende skær, optimeret til slet- til skrubfræsning af legerede og ulegerede stål. Skæret er designet til at opfylde kravene til moderne bearbejdning, og det er lige effektivt til bearbejdning med og uden skærevæske ved medium til høje hastigheder.

Med sine forbedrede egenskaber, der omfatter maksimal bestandighed over for alle former for slid, besidder GC4230 den sikkerhed, der skal til for at øge skærehastigheden og spånvolumenhastigheden, så fræseydelsen får et kraftigt boost. Spændingsfrie belægningsteknologier medvirker til at sikre, at denne nye kvalitet opnår en forbedret skærkantsejhed, der rækker langt ud over standard CVD-kvaliteter- derved får du en problemfri bearbejdning inden for alle applikationer.

GC4230 er et fremragende valg til generel fræsning, og især til hjørnefræs-ningsoperationer, og kan maksimere bearbejdningspotentialet og flytte grænserne for alle Sandvik Coromant CoroMill®-koncepter.

Kilde: Sandvik Coroman / http://www.coromant.sandvik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078