23948sdkhjf

Vestas får 145 MW-ordre til USA

Vestas har modtaget en ordre fra We Energies på 81 stk. V90-1.8 MW-vindmøller til Glacier Hills Wind Park i Wisconsin, USA.
Vindmøllerne vil blive leveret i begyndelse af 2011, og det 145 MW store projekt forventes idriftsat ultimo 2011. Ordren omfatter ligeledes en toårig service- og vedligeholdelsesaftale.

- Vi er glade for fortsat at styrke vores samarbejde med We Energies og ser frem til at være en del af dette projekt. We Energies har valgt en fantastisk vindmølle, og vi vil arbejde tæt sammen med dem for at gøre dette projekt til en stor succes, siger Martha Wyrsch, president for Vestas Americas.

Trofast kunde
Samarbejdet med We Energies startede tilbage i 1999, hvor Vestas leverede We Energies' første vindmølle til Byron, Wisconsin. Vestas leverede i 2007 88 stk. V82-1.65 MW-vindmøller til Blue Sky Green Field-projektet, som blev sat i drift i 2008.

- Vores erfaring med Vestas' V82-mølle på Blue Sky Green Field-projektet har overgået vores forventninger. Vestas' V90-1.8-mølle har de laveste samlede omkostninger for kunderne, og den passer godt til de vindressourcer, der er på siten, siger Rick Kuester, executive vice president for Wisconsin Energy Corporation, som er We Energies' moderselskab.

We Energies, som har hovedkontor i Milwaukee, forsyner mere end 1,1 millioner forbrugere i Wisconsin og Michigan med elektricitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158