23948sdkhjf

Ny ejer af Anhydro senest i 2012

Selskabets finske ejer, kapitalfonden Capman Invest, er klar til at afhænde den danske producent af procesanlæg inden for de næste par år.
Anhydro skal have nye ejere inden for de kommende år. Det bekræfter Torben von Lowsow, der er direktør for Capman Invest i Danmark. Han forklarer, at køberen både kan blive en industriel virksomhed eller en ny kapitalfond.

- 2012 er omkring det niveau, hvor vi nok gerne vil sælge den, men om det bliver inden, det kan jeg ikke sige, udtaler han til Børsen.

Ordremængden vokser
I det seneste års tid har den danske producent af procesanlæg til primært fødevareindustrien været hårdt ramt af finanskrisen.

2008 endte med et stort minus på 38 mio. kr., og efterfølgende måtte Capman Invest tilføre selskabet yderligere kapital. Siden er der dog ifølge Torben von Lowsow rettet op på tingene.

Virksomheden afskedigede 75 medarbejdere for at få bedre styr på omkostningerne, og samtidig gik man målrettet efter afsætning i de vækstorienterede BRIK-lande og i de sektorer, man mente ville komme først gennem krisen. Det har nu resulteret i en mere solid ordrebog.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126