23948sdkhjf

Vindselskaber opruster med fem nye profiler

Med ny CEO og fire ledende medarbejdere på trapperne ruster offshore vindselskaberne NSG Wind og datterselskabet Øer A/S sig til at øge markedsandele nationalt og internationalt.

Der er vækst i sigte for multiservice-leverandøren NSG Wind og datterselskabet Øer, som leverer teknikere til vedligehold, reparation og installation af offshore-vindmøller. En ny CEO er fundet, mens fire andre ledende poster er ved at blive besat.

- Vi er glade for at byde velkommen til Dennis Jul Pedersen, der bliver ny CEO for både NSG Wind og Øer A/S. Dennis er en stærk profil inden for forretningsudvikling og opbygning af selskaber og organisationer. Han har igennem en række ledende stillinger i sektoren bevist, at han er i stand til at udvikle virksomheder på flere internationale markeder, fortæller CEO Jørn Bue Madsen fra Danbor, som er NSG Winds moderselskab.

Integrerede løsninger til kunderne
Dennis Jul Pedersens hovedopgave bliver at udbygge NSG Winds aktiviteter på nye markeder, mens hovedfokus i Øer kommer til at ligge på at udvikle organisationen, produktet og forretningsmodellen. De to vindselskaber er – tillige med Danbor - en del af koncernen NorSea Group, der leverer serviceydelser til offshoreindustrien.

- Offshore vindindustrien er inde i en spændende udvikling med store projekter. De samlede kompetencer og erfaringer fra Norsea Group, Danbor A/S og Øer A/S giver unikke muligheder for at skabe integrerede løsninger til gavn for vores kunder. Det er jeg så privilegeret at være en del af og kunne bidrage til, udtaler Dennis Jul Pedersen, der forlader en stilling i Singapore som general manager i firmaet Milaha Offshore Service.

Synergi mellem NSG Wind og Øer
NSG Wind og Øer vil med den nye CEO samles i én organisation for i højere grad at udnytte synergier imellem de to vindselskaber. Yderligere fire ledende medarbejdere er på trapperne for at bidrage til udviklingen.

- Vi er ved at ansætte en række yderligere medarbejdere: En CSO, en bid manager samt to salgsansvarlige i henholdsvis Danmark og England, fortæller Jørn Bue Madsen.

Han ser frem til at hilse flere velkommen ombord. De skal bistå i at sammensætte servicepakker og de rigtige leverandører til kunderne. Hvad enten kunderne har brug for en enkelt operation eller mere omfattende multi-serviceprojekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08