23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny afdelingsleder hos Kirkholm Maskiningeniører

Kim Pandrup Christensen er Kirkholm Maskiningeniørers nye afdelingsleder i Hørsholm.

Kim Pandrup Christensen er tiltrådt stillingen som afdelingsleder i Kirkholm Maskiningeniører den 14. marts 2017. Over 35 år har han opbygget erfaring fra forskellige brancher inden for ingeniørtunge virksomheder i Danmark og i udlandet.

Blandt andet har han fungeret som global VP hos FLSmidth og som VP hos Andritz Feed and Biofuel i Capital Division. Senest har han været CTO for Oreco, der er en virksomhed inden for udstyrsleverancer til olieindustrien.

Ifølge Peter Høi Koch, direktør hos Kirkholm Maskiningeniører, har Kim Pandrup Christensen både den faglige og ledelsesmæssige ballast til at stå i spidsen for Kirkholm Maskiningeniørers sjællandske afdeling.

- Kim kommer med en pallette af vigtige erfaringer i at arbejde med ledelse og udvikling. Vi er ikke i tvivl om, at han er den rette til at varetage opgaven – og han er allerede godt i gang, forklarer Peter Høi Koch.

Om sin nye stilling siger Kim Pandrup Christensen:

- Jeg betragter jobbet hos Kirkholm som en spændende udfordring, hvor jeg håber at kunne tilføje meget af den erfaring, jeg har samlet op gennem årene. Det er en stor tilfredsstillelse at møde og arbejde med de mange fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, som klart er Kirkholms største potentiale. Jeg glæder mig også til at kunne støtte og hjælpe Nicolai Tolstrup og Peter Høi Koch i udviklingen af Kirkholm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078