23948sdkhjf

Københavnerspanden får nyt liv

Den velkendte Københavnerspand lanceres i en ny udgave i genanvendt plast, der bidrager til at understøtte mål om genanvendelse og cirkulær økonomi.

Vi er rigtig glade for at kunne være med til at lancere en ny pilotudgave af Københavnerspanden, der afspejler Københavns Kommunes fokus på genanvendelse og cirkulær økonomi, fortæller Trine Erdal, Forretningsudviklingschef i Force Technology.

Force Technology har i samarbejde med Københavns Kommune og Dan Hill Plast A/S afsluttet et pilotprojekt, hvor de gamle, kendte Københavnerspande i rustfrit stål er blevet gentænkt i design, brugervenlighed og ikke mindst bæredygtighed.

Resultatet er blevet en ny og moderne udgave af Københavnerspanden i genanvendt plast. De første 100 spande er produceret og skal nu testes af københavnerne i byrummet over det næste års tid.

Bæredygtigt design
Målet med at udskifte Københavnerspandene er et økonomisk og miljømæssigt mere bæredygtigt design kombineret med et æstetisk og funktionelt produkt og en forbedret brugeroplevelse for både borgere og renovationsarbejdere.

I projektet har vi kombineret viden om genanvendt plast, materialeegenskaber og design med en robust og gennemprøvet produktionsteknologi. Det produkt, vi står med i dag, er resultatet af et målrettet samarbejde med et fælles fokus på at finde en bæredygtig løsning både økonomisk og miljømæssigt, fortæller Trine Erdal.

Den nye Københavnerspand bliver rullet ud til udvalgte steder i Københavns gader fra maj 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.509