23948sdkhjf

2016 blev et gennembrudsår for Carsoe

Aalborg-virksomheden vandt i 2015-2016 hele seks ordrer på procesudstyr til rejetrawlere.

Alene i de seneste 12 måneder har Carsoe slået sin egen rekord ved at underskrive kontrakter på procesudstyr til forarbejdning af enten rejer eller fisk ombord på seks nye trawlere. Blandt ordrerne er Carsoes første leverance af en komplet fabrik til både filetproduktion og forarbejdning af hel fisk. Det oplyser Carsoe i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør Mikkel Jacobsen fra Carsoe forventer, at der kommer lige så mange ordrer i hus i de kommende 12 måneder.

- Vores stigende markedsandel er skabt på baggrund af vores målrettede arbejde med at forny os og levere innovative løsninger, som også fungerer til søs. Vi har samtidig fokuseret skarpt på at yde den bedst mulige service overfor kunderne i såvel projekteringsfasen, som efter udstyret er taget i brug. Vores ry som en lydhør og pålidelig leverandør har skaffet os mange trofaste kunder, siger Mikkel Jacobsen.

De seneste 12 måneders kontrakter er således indgået blandt de rederier, som Carsoe og forhenværende Carnitech har haft som kunder i 20 år eller mere.

Udvider produktionen
Carsoes medarbejdere er i dag en blanding af egne folk og medarbejdere fra hedengangne Carnitech, og det seneste års tid er virksomheden blevet styrket yderligere gennem opkøbet af den norske specialist i automatisering af procesudstyr, Steel Tech i Aalesund, og etableringen af en afdeling i Seattle på den amerikanske vestkyst.

Carsoe er således i stand til at levere alle slags procesløsninger og hele fabrikker, der kan forarbejde fisk og rejer fra A til Z ombord på trawlere. Fabrikkerne leveres med det nyeste og mest avancerede udstyr til at fryse, pakke og palletere fødevarerne.

I løbet af andet kvartal af 2017 tager Carsoe yderligere 3.500 kvadratmeter i brug til produktionen, og administrationen udvides med 500 kvadratmeter. Udvidelsen på Mineralvej i Aalborg sker for at give plads til flere medarbejdere, så virksomheden kan følge med efterspørgslen.

/he

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077