23948sdkhjf

Nyt om navne: Nye ansigter hos Henning Sands Maskinfabrik.

En stigning i aktiviteterne samt en udvidelse af produktionsmulighederne gør, at Henning Sands Maskinfabrik har valgt at forstærke sig på salgs- og produktionsfronten.
Det har gjort, at man her i begyndelsen af året har ansat Jørgen Bundgaard Randa som salgschef. Jørgen har baggrund i støbebranchen, hvor han har mere end 12 års erfaring i afsætning og markedsføring indenfor metalbranchen.

Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Temponik A/S i Skive. Jørgens opgave hos Henning Sands Maskinfabrik bliver at forstærke positionen og samarbejdet med de eksisterende kunder, samt opbygge og udvide det eksisterende salgspotentiale, der ligger hos virksomheden i dag.

Ny leder af spåntagende afdeling
Ligeledes tiltræder Torben Andersen med omgående virkning som leder af den spåntagende afdeling hos Henning Sands Maskinfabrik.

Torben har rødder i tandhjulsbranchen, hvor han har mere end 20 års erfaring i spåntagende bearbejdning og ledelse. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Prodan Gears, hvor han var ansvarlig for produktion samt salg af tandhjul.

Torbens opgaver bliver opbygning og forstærkning på den spåntagende del af Henning Sands Maskinfabriks aktiviteter, samt at forstærke produktionen generelt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171