23948sdkhjf

Utilfredsstillende regnskab fra Hydraulico

Udgifter til et nyt forretningsområde og til færdiggørelse af to større projekter trak Odder-virksomheden i rødt i 2008/2009.
I alt fik Hydraulico en bruttofortjeneste på 13,8 mio. kr., hvilket var ensbetydende med en tilbagegang på 5,7 mio. kr. i forhold til 2007/2008.

Tilbagegangen var medvirkende til, at sidste års underskud før skat på 4,4 mio. kr. blev mere end fordoblet til 10,1 mio. kr.

Forventer sorte tal i 2010
- Markedet for nyinvesteringer i større presserinstallationer er hårdt ramt af den globale finansielle krise, hvorfor hovedparten af virksomhedens ressourcer gennem året er blevet fokuseret omkring markedet for mindre projekter samt ombygninger og servicering af eksisterende installationer. Ved udgangen af regnskabsåret er virksomhedens aktiviteter og ressourcer justeret i overensstemmelse med markedsudviklingen, skriver Hydraulico i sit regnskab.

Udover den generelle afmatning i verdensøkonomien kan Hydraulicos tilbagegang også tilskrives væsentlige udgifter til virksomhedens nyeste forretningsområde; systemer til smedning af skiftespor til højhastighedstog. Derudover har man også afsat væsentlige beløb til færdiggørelse af to større projekter.

Virksomhedens ledelse betegner regnskabet som ”ikke tilfredsstillende”, men regner med fremgang i 2010, hvor man kalkulerer med et mindre, positivt resultat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125