23948sdkhjf

Grundfos og Lockheed Martin vil samarbejde

Flygiganten har været på besøg hos den danske pumpekoncern for at undersøge mulighederne for et formelt samarbejde.
Lockheed Martin har samarbejdet med danske industrivirksomheder igennem de seneste 30 år, og amerikanerne har nu vist interesse for Grundfos. Det skriver Børsen.

Susan Maraghy, der har ansvaret for Lockheed Martins Corporate Business Development division, forklarer, at man blandt andet er interesseret i danske virksomheders viden inden for it, sikkerhed, sundhed og grøn energi.

Vil åbne vækstperspektiver
Inden for sidstnævnte er Grundfos et oplagt valg, og hos pumpekoncernen ser man naturligvis også perspektiver i et samarbejde med Lockheed Martin.

- Hvis vi får et strategisk partnerskab med Lockheed Martin vil der uden tvivl åbne sig meget store vækstperspektiver for Grundfos. Vi vil få adgang til nye markeder og nye teknologier, som vi ikke selv råder over. Eksempelvis står Lockheed Martin stærkt i Afrika og Sydamerika, som vi selv har vanskeligt ved at dække, udtaler koncernkommunikationsdirektør Kim Nøhr Skibsted til Børsen.

Udover Grundfos har Lockheed Martin afholdt samtaler med blandt andet Logstor og Cowi om mulighederne for samarbejde inden for amerikanernes industriaktiviteter. Når det drejer sig om flyaktiviteterne, har amerikanerne allerede samarbejder med Terma og Systematic.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095