23948sdkhjf

TCÅ Trykluft Centret bliver landsdækkende

TCÅ Trykluft Centret er blevet dansk eneforhandler af trykluft-kompressorer og efterbehandling fra Ingersoll Rand, verdens største producent. Samtidig udvider virksomheden sit dækningsområde til hele landet.
TCÅ Trykluft Centret med hovedsæde i Stilling ved Skanderborg tager et stort skridt ind i fremtiden. Virksomheden har netop overtaget eneforhandlingen i Danmark af trykluft-kompressorer og efterbehandling fra Ingersoll Rand, og udtræder derfor fra den tidligere organisation bestående af Trykluft Centret Import, som havde forhandlingen af Ingersoll Rand produkterne.

TCÅ Trykluft Centret og Trykluft Centret i Odense var salgs- og serviceleverandør, men det er nu slut. Det betyder samtidig, at TCÅ Trykluft Centret, der hidtil har opereret i det centrale og nordlige Jylland, bliver landsdækkende.

Ny salgsansvarlig i Syddanmark
- Jeg ser et stort potentiale i markedet, og med aftalen om eneforhandling sikrer vi vore kunder hurtig levering og enkel kontakt. Vi bliver bindeleddet til Ingersoll Rand i Danmark. Dermed skal kunderne kun henvende sig ét sted: Hos os, siger TCÅ Trykluft Centrets direktør og indehaver, Peter Gersdorff Madsen.

- Vi er en virksomhed i vækst, og med eneforhandlingsaftalen med verdens største producent af trykluftudstyr, herunder kompressorer, står vi stærkt. Vi lever af at yde god service til en attraktiv pris og har formået at fastholde fremgangen trods finanskrisen, fortsætter Peter Gersdorff Madsen.

Som en konsekvens af aftalen om eneforhandling og udvidelsen af det georafiske område har TCÅ Trykluft Centret pr. 1. april 2010 ansat 42-årige Henrik Rasmussen som ansvarlig for salg på Sjælland, Fyn og Sønderjylland. Han kommer fra en lignende stilling, hvor han har solgt de samme Ingersoll Rand produkter, som TCÅ Trykluft Centret nu har eneforhandlingen af. Han har således stor erfaring med salg af Ingersoll Rand-produkter i Danmark og besidder desuden stor teknisk indsigt. Desuden har TCÅ Trykluft Centret A/S ansat serviceteknikere til at varetage opgaverne i de nye områder. Også her er der lagt vægt på kendskab til Ingersoll Rand produkterne, så kunderne er i trygge hænder fra start.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141