23948sdkhjf

RoboTool har vokseværk

RoboTool A/S spiller i dag en væsentlig rolle på markedet for robotautomatisering. En stor vækst inden for branchen har smittet af på Vejen-virksomheden, der nu står over for at skulle indvi et helt nyt og langt større domicil.
Vokseværk inden for branchen har nu ført til RoboTools domiciludvidelse i Vejen. En udvidelse, der samtidig skal markere virksomhedens fortsatte internationalisering.

Indvielse den 26. marts
RoboTool inviterer i den anledning alle interesserede til indvielse af de nye lokaler. Dette vil finde sted mandag d. 26 marts. 2007. fra kl. 12.30 på Vestermarksvej 10, 6600 Vejen (Ved. Motorvejen - afkørsel 68). Det nye byggeri på godt 1200 km2 er fordelt på kontorer og værksted og med en placering, der gør virksomheden noget mere synlig på landkortet.

Stærkt talerteam og arbejdende robotter
På dagen er der en stærk talerskare repræsenteret, blandt andet Kurt Kirkegaard; Formand for folketingets erhvervsudvalg, Carl Holst; Regionsformand Syddanmark, Ole M. Herold; Vejen Erhvervschef, repræsentant fra RoboCluster og Dekan fra Syddansk universitet Per Michael Johansen.

Desuden er der på dagen opstillet ikke mindre end 20 forskellige typer arbejdende TURN KEY løsninger . Dermed er der rig mulighed for at få sig en teknisk snak og se nærmere på de enkelte funktioner. Dette initiativ er ikke set før i Danmark!

Tilmeld dig venligst til Marianne Rønch på tlf. + 45 76978888 eller via e-mail

For alle de som skulle være forhindret på selve indvielsesdagen, holder virksomheden åbnent tirsdag den 27. eller onsdag den 28. marts i tidsrummet 9-15.

Læs mere om RoboTool på www.robotool.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078