23948sdkhjf

Jagi henter ordre hos General Motors

Maskinfabrikken skal levere bremsesystemer til Opels interne transportsystemer på fabrikken i Rüsselheim.
Der er tale om et egenudviklet bremsesystem, som gennem nogle år har været brugt til fx vogn- og bursystemer i Danmark.

Nu er tyskerne imidlertid også blevet interesserede i Jagis produkt, og derfor har Opel lagt en prøveordre til en værdi af 66.000 kr. hos Kolding-virksomheden.

Gik udenom underleverandør
- Vi har fået ordren på en lidt sjov måde. Faktisk var det en af General Motors underleverandører, der blev opmærksom på vores produkt. Opel valgte så lidt usædvanligt at kontakte os direkte i stedet for at gå gennem en underleverandør, hvilket ellers er normalt, forklarer Michael Mikkelsen fra Jagi.

Bremsesystemerne skal leveres i løbet af de kommende ca. seks uger, og herefter skal de implementeres på fabrikken i Rüsselheim.

- Derefter vil jeg skyde på, at de nok skal afprøves i ca. seks måneder, før de bliver endeligt godkendt, lyder det fra Michael Mikkelsen.

Håber på flere ordrer
Der er tale om den første udenlandske ordre for bremsesystemet, og Michael Mikkelsen er naturligvis begejstret for, at det er en stor koncern som General Motors, der har set potentialet i det danske produkt.

- Falder det i god jord, kan det jo være, at de kan brede sig til andre af koncernens fabrikker. Vi tager det som en kompliment, at de er gået uden om underleverandørerne og har kontaktet os direkte. Det må jo betyde, at det er vigtigt for dem at have den direkte kontakt til os, siger han.

Han ser naturligvis et vist eksportpotentiale i produktet, men det vil formentlig i givet fald komme til at ske gennem joint ventures med vognproducenter og ikke som direkte salg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159