23948sdkhjf

Logstor har igen mod på olie og gas

Direktøren for nordjyske Logstor venter, at virksomhedens aktiviteter på olie og gas-markedet vil blive vakt til live igen i 2010.
Udover det store marked for fjernkøling i Mellemøsten ser Logstor nu igen positivt på olie- og gasmarkedet.

- Olie- og gasmarkedet forsvandt under os, da krisen ramte. Det er så småt kommet i gang igen, og vi forventer, at aktiviteterne vil vokse i 2010. Projekter bliver bragt til live igen, siger administrerende direktør Preben Tholstrup, Logstor, til Børsen.

Hård vinter bremser projekter
Derudover ser man i øjeblikket på ledninger til svovl, der skal tranporteres ved meget høje temperaturer, men selvom det ser lyst ud ligenu, så er og har Logstor også været påvirket af krisen.

Lige for øjeblikket er det dog ikke krisen, der bremser projekterne hos Logstor. Den hårde vinter har været en effektiv stopklods.

- Kunderne har travlt som aldrig før med at levere varme. Men vi kan ikke komme i jorden, og derfor er både ledningsarbejde og renoveringer udskudt. Hele Europa er dybfrossen. Det skyder sæsonen voldsomt for os, og der bliver pres på højsæsonen, siger Preben Tolstrup, der trods den lille forsinkelse i projekterne venter et 2010 med niveau på 2009 – dog med en lille pil op ad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126