23948sdkhjf

Tre Randers-virksomheder vil levere til forsvarsindustrien

Søstrøm Metalindustri, Kurt Sørensen Maskinfabrik og Randers Tandhjulsfabrik har indledt et formelt samarbejde for at skaffe ordrer i forsvarsindustrien.
Det er administrerende direktør Søren Fischer fra Randers Tandhjulsfabrik, der har fået ideen til det nye samarbejde, der er blevet døbt Component Supply Group. Det skriver Børsen.

- Formålet med at indgå et strategisk samarbejde er at finde nye forretningsmuligheder og nye veje til vækst på et tidspunkt, da industrien er i krise. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Men ved at forene vores kræfter og viden kan vi tilbyde kompetencer, som ingen andre underleverandører her i landet kan levere, udtaler salgschef for Kurt Sørensen Maskinfabrik, Jakob Sørensen, der er talsmand for samarbejdet, til Børsen.

Føler ude hos Terma
Det er hensigten med samarbejdet at trække på de tre fabrikkers kompetencer og herigennem nå en samlet omsætning på 20 mio. kr. inden for forsvarsindustrien inden 2011.

Allerede nu er Component Supply Group begyndt at afsøge markedet for mulige ordrer. Det er blandt andet sket hos tyske og svenske producenter af kamp- og mandskabsvogne.

Men også lokalt er man i gang med at skaffe kunder. Derfor har man afholdt et orienterende møde med Danmarks største forsvarsvirksomhed, Terma, der bekræfter, at man vil være interesseret i et samarbejder med den nye Randers-klynge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078