23948sdkhjf

Det sker: Dansk fællesstand på norsk industrimesse

Center for Underleverandører og Danmarks ambassade i Oslo samarbejder om en dansk fællesstand på Industridagene der finder sted den 27.-30. september 2010 i Lillestrøm/Oslo.
Eksportrådet ønsker via en fælles platform at give danske underleverandører mulighed for at markedsføre sig i en international sammenhæng. Derfor arrangerer Center for Underleverandører i Herning (CFU)i samarbejde med ambassaden i Oslo en dansk fællesstand på Industridagene 2010, hvor der er givet 50 % tilskud fra Eksportrådet.

Med sit fokus på udstyr og teknologiske løsninger til norsk industri, er Industridagene den ledende messe for aktører i norsk industri. Industridagene huser ca. 350 udstillere fordelt på næsten 10.000 kvadratmeter, og messen besøges af et stort antal beslutningstagende indkøbere fra norske industri.

Sidste gang Industridagene blev afholdt i 2006 var der ca. 11.000 fagbesøgende, hvoraf 6.674 havde beslutningsmyndighed. 85 % af udstillerne traf repræsentanter fra deres vigtigste besøgsgrupper, og 78 % stiftede nye kontakter, som de mente kunne lede til fremtidigt salg.

Er man en del af fællesstanden vil der blive sørget for alt det praktiske forarbejde, og der vil blive gennemført fælles markedsføring kombineret med en mere individuel og skræddersyet bearbejdning af relevante kunde- og samarbejdsemner.

CFU er ansvarlig for opbygning af en nøglefærdig stand således, at alt er på plads ved messens åbning, mens ambassaden forestår koordination vedr. praktiske forhold med Industridagene. Det er dog de udstillende virksomheders eget ansvar at medbringe de produkter, der skal udstilles, og udsmykke deres stande med plancher og andet materiale.

Yderligere info fås hos Knud Hareskov, Center for Underleverandører: , tlf.: 2025 3277 eller til Henrik Visby, eksportrådgiver ved ambassaden i Oslo: , tlf. +47 2254 0800.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.284