23948sdkhjf

Nyt firma med fokus på slibeløsninger ser dagens lys

ProfSanding A/S i Hobro vil satse på at tilbyde alle former for slibeløsninger og har stort fokus på salg i udlandet.
Kent Klitgaard og Jan Gjedde er medstiftere og ansatte i firmaet, og de to har mere end 15 års erfaring i træbearbejdningsbranchen.

- Vi trængte til fornyelse og mener, vi kan gøre tingene lidt anderledes, siger Kent Klitgaard.

Opstart i en krisetid
Firmaet har haft stor fokus på at tilbyde maskiner og priser, der er designet til tiden.

- Vi har startet virksomhed under finanskrisen, og det betyder, at vi har stor fokus på at holde omkostningerne nede, og at vi gerne vil tilbyde ydelserne lidt billigere end konkurrenterne, siger Kent Klitgaard og tilføjer:

- Sammenholdt med en innovativ tankegang og en høj grad af know how, mener vi, at vi kan levere professionelle løsninger meget mere økonomisk, end det er set tidligere.

De har valgt at have et bredt sortiment for at være sikre på, at kunderne kan finde en maskine, der rammer plet i forhold til deres behov.

Stort maskinsortiment
Firmaet vil tilbyde et bredt program af maskiner til børsteslibning, bredbåndsslibning og robotslibning og robothåndtering.

Der forhandles i øjeblikket med en række maskinproducenter for at få et endnu større sortimentet.

ProfSanding er blandt andet tildelt forhandlingen på verdensplan af MC maskiner fra Spanien, hvis sortiment blandt andet indeholder slibemaskiner i 1.300 mm. og maskiner til listeslibning.

- Vi har meget høje forventninger til salget af de spanske maskiner, og forventer i det hele taget et højt flow i det billigere segment, siger Kent Klitgaard.

Til de meget krævende opgaver med en høj grad af automatisering har firmaet en aftale med Wöhler i Tyskland, som har erfaring i at fremstille specialmaskiner til træ- og metalindustrien.

Salg gennem partnere
ProfSanding fokuserer en del på udlandet, herunder Skandinavien, de Baltiske lande og Polen.

- Salget vil hovedsagligt foregå gennem partnervirksomheder rundt omkring i verden. Her i starten handler det om at få etableret et nyt netværk af partnere og få det til at fungere optimalt med teknik og priser, og vi går på med krum hals, siger Kent Klitgaard.

ProfSanding vil også slå på uafhængig rådgivning i forbindelse med etablering af nye produktionslinjer og optimering af eksisterende produktionslinjer.

Kent Klitgaard oplyser, at virksomheden i øvrigt har fået flere positive tilkendegivelser på, at de har fat i et godt koncept.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094