23948sdkhjf

Randi flytter produktion til Tjekkiet

Medarbejderstaben reduceres fra 50 til 10, når producenten af dørgreb og sanitetsløsninger flytter sin produktion fra Randers til Unicov tæt ved den slovakiske grænse.
Mandag kunne vi her på Metal Supply fortælle, at ledelsen hos Randi’s amerikanske ejer, Ingersoll Rand, havde indledt forhandlinger om en flytning af fabrikken i Randers.

Tirsdag oplyser Børsen, at flytningen nu er en realitet. Fremover skal Randi’s designdørgreb produceres på Ingersoll Rand’s fabrik i tjekkiske Unicov:

Del af større masterplan
- Det er en trist beslutning. Men vi indgår i en større masterplan, som vores amerikanske ejer har iværksat for at samle produktionen på færre, men større fabrikker. Randi i Randers udnytter sin kapacitet godt. Men det er lettere at flytte en lille enhed til en større – end omvendt, siger salgs- og marketingchef Carsten Møller til Børsen.

Med beslutningen reduceres Randi’s medarbejderstab fra 50 til 10. Fremover skal de danske medarbejdere udelukkende beskæftige sig med områderne salg, produktudvikling og administration.

Randi producerede sit første dørgreb i Randers i 1878 og har på sit højeste beskæftiget 100 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094