23948sdkhjf

Ny hal opføres til vandskæring

Ålsrode Smede- & Maskinfabrik tager inden længe første spadestik til en ny tilbygning. En hal, der skal rumme to vandskæremaskiner og et pladelager.
Familievirksomheden Ålsrode Smede- & Maskinfabrik i Grenaa er tæt på at tage det første spadestik til en ny hal. Far og søn, Leif og Brian Basse håber, at de kan indvie de nye faciliteter sidst på sommeren eller lige først på efteråret.

Logistikoptimering der kan mærkes
- Vi glæder os meget til, at vi kan tage den nye hal i brug, da vi hermed får vores vandskæremaskiner skilt ud fra værkstedet, hvor de står opstillet i dag. Det bliver dejligt at få to selvstændige afdelinger, og der bliver virkelig tale om en logistikoptimering, som vores medarbejdere kommer til at kunne mærke, fortæller Brian Basse.

Vandskæremaskinerne er store og kræver meget plads. Derfor får de nu deres egen selvstændige afdeling.I dag har virksomheden to vandskæremaskiner. Begge er udstyret med fire skærehoveder og er dermed utrolig effektive til både vandskæring og abrasiv skæring. Maskinerne er fra Waterjet og kan med stor præcision skære gennem stort set alle materialer såsom stål, glas, keramik, træ og plast. I rustfrit stål kan maskinerne klare tykkelser op til 150 mm.

Også plads til pladelager
Ud over vandskæremaskinerne kommer den nye hal også til at huse virksomhedens pladelager, og det kommer til at betyde, at materialerne er lige ved hånden.

Hallen opføres i forlængelse af de eksisterende bygninger på Fabriksvej i Grenaa. Her har virksomheden haft adresse siden 2000, hvor de måtte flytte fra Ålsrode for at få mere plads at boltre sig på. Værkstedet i Ålsrode eksisterer stadig, men en del er pt. udlejet til en anden virksomhed, mens resten fungerer som lager.

Siden 1978 har Ålsrode Smede- & Maskinfabrik udviklet og produceret konstruktioner i metal, og det er både for små og store kunder.

Udover vandskæring er specialerne:
- Industrimontage og reparationer
- Smede- og maskinarbejde
- Jern- og rørkonstruktioner
- Pladearbejde og maskinbygning efter opgave
- Opsvejste konstruktioner i almindelig sort og rustfast stål samt aluminium i små og store serier
- Alle former for certifikatsvejsning
- Autoriseret vand og gas
- Udarbejdelse af prototyper

Læs mere om Ålsrode på www.aalsrode.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078