23948sdkhjf

Svejsetilsats i verdensklasse

Kolding Ilt & Gas A/S oplever en stærk vækst på salget af svejsetilsatsmaterialer. Nu skal en ny rørtråd fra Hyundai Welding bane vejen til forbrugere inden for den tunge ende af jern- og maskinindustrien.
Kolding Ilt & Gas A/S har indgået aftale om eneforhandling af tilsatsmaterialer fra den store koreanske producent Hyundai Welding. Programmet spænder bredt og dækker lige fra massivtråd, rørtråd og elektroder til tråd og flus til pulversvejsning. Og folk i branchen er enige om, at der her er tale kvalitetsprodukter til meget konkurrencedygtige priser.

Ny rørtråd til hele Danmark
Kontakten til Hyundai blev etableret i sommeren 2006, men det er først nu, Kolding Ilt & Gas A/S for alvor sætter ind med at markedsføre produkterne på det danske marked. Og der bliver sat ind med fulde sejl. Målet er at nå ud til virksomheder overalt i Danmark.

Svejsetilsatsmaterialer fra Hyundai.I dag kommer Kolding Ilt & Gas’ kunder primært fra trekantsområdet og ned til den tyske grænse. Nu påtænker ejerleder Jesper Noesgaard i løbet af i år at ansætte en ekstern sælger, der skal nå ud til virksomheder i hele Danmark.

- Vores nye ansatte vil udelukkende skulle beskæftige sig med Hyundais produkter, fortæller Jesper Noesgaard og fortsætter:

- Vi satser på, at vi med vores nye produkter fra Hyundai, kan nå ud til nogle større forbrugere inden for den tunge ende af jern- og maskinindustrien, end vi har i vores kunderegister i dag. Og skal disse planer realiseres, er der tale om en fuldtidsstilling for vores nye medarbejder.

Stor vækst på svejsetilsats
Kolding Ilt & Gas startede op i 1980 som leverandør af industri- og propangas. I dag er virksomheden meget mere end bare luft og er blandt landets førende inden for industrielle gasser og svejseudstyr.

Siden svejseområdet kom til i Kolding Ilt & Gas, er indtjeningen steget markant.

- Bare på det sidste år har vi haft en vækst i vores omsætning på 50 pct., fortæller Jesper Noesgaard og siger videre:

- Vores svejseforretning har på nuværende tidspunkt overhalet gassen på indtjeningssiden, og det er samtidig et område, hvor vi fortsat oplever stor vækst.

Og netop derfor tror virksomhedens ejerleder på, at de nye svejsetilsats-produkter fra Hyundai Welding kan blive et hit i Danmark. Det gælder bare om at få budskabet ud til branchen. For bliver produkterne fra Hyundai Welding først kendt herhjemme, så er Jesper Noesgaard slet ikke i tvivl om, at de vil komme til at sælge i store mængder.

Læs mere om Kolding Ilt & Gas på www.kig-as.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11