23948sdkhjf

AUGI CAD Camp får Europa-premiere i Danmark

Autodesk User Group International, verdens største CAD-brugergruppe, har valgt Danmark som det første land i Europa, hvor brugerkonferencen CAD Camp skal afholdes. Europa-premieren løber af stablen d. 13. marts i Øksnehallen. Det er et stort skulderklap til den danske afdeling af AUGI, der siden etableringen i april 2006 har passeret 400 aktive medlemmer. AUGI tæller 90.000 medlemmer i 195 lande og bidrager blandt andet til udviklingen af Autodesks CAD-programmer.
Autodesk User Group International (AUGI) er klar til international ekspansion, og Danmark er valgt som det første land i Europa, der får besøg af CAD Camp. AUGI CAD Camp blev afholdt første gang i 2004 i regi af den årlige brugerkonference Autodesk University, hvor mere end 7.500 Autodesk-brugere hvert år mødes.

AUGI CAD Camp har efter den overvældende modtagelse i USA besluttet at videreføre konceptet til udlandet, og de danske medlemmer af AUGI kan altså nyde godt af CAD Camp før de øvrige lande, hvor konferencen også afholdes i 2007. Det gør den bl.a. i Australien, Mexico, England og Singapore.

AUGI CAD Camp, der retter sig mod brugere i industrien, byggebranchen og den offentlige sektor, gennemføres i et tæt samarbejde med Autodesk-distributøren Betech Data, men foregår ellers helt på brugernes præmisser.

CAD Camp er en endagskonference med omkring 20 indlæg af både teknisk og CAD-administrationsmæssig karakter, og som en ekstra bonus får den danske udgave af CAD Camp besøg af en række ”software-evangelister” fra udlandet. Således kommer blandt andre en af verdens mest anerkendte CAD- og GIS-specialister Pete Kelsey til Danmark d. 13. marts. Det samme gør Inventor-evangelisten Helge Brettschneider og CAD management-eksperten Paul Oakley, der har mere end 20 års erfaring med CAD-administration i byggebranchen.

Desuden deltager en række danske produktspecialister inden for bl.a. AutoCAD, Autodesk Architectural Desktop, Autodesk Revit, Autodesk 3D Studio Max, Autodesk Inventor og Autodesk Civil 3D.

Et medlemskab af AUGI har den fordel, at man kan bidrage til en ønskeliste, som medlemmerne flere gange om året stemmer om for at finde de mest populære udviklingsønsker til Autodesks programmer. Forud for hver ny produktrelease gennemgås ønskerne nøje af Autodesk, og helt op til 90 pct. af AUGIs forslag kommer med i fremtidige produktlanceringer. Dermed er medlemmerne af AUGI i høj grad med til at præge Autodesks produkter, hvilket 400 danske brugere indtil videre har fået ret til i kraft af deres medlemskab af AUGI.

Kilde: AUGI

Læs mere om: Augi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078