23948sdkhjf

Maskinvirksomhed med ekspansionsplaner

Nordsjællandske F.A. Müggler Sevice har fået appetit på udlandet. Herhjemme har virksomheden efterhånden fået dækket sit marked, der dækker service og reparationer af maskiner inden for jern- og maskinindustrien. Nye markeder og nye forretningsområder venter i 2007.
Servicevirksomheden F.A. Müggler Sevice har fået stor appetit på det udenlandske marked. Herhjemme har væksten i de seneste 12-18 måneder været eksplosiv. Styrken er udvidet med 25 pct. og virksomheden kunne sagtens bruge 5-7 mand mere til truppen, der netop nu tæller 55 mand. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

Mügglers forretningsområde er service, reparation og vedligeholdelse af værktøjsmaskiner. De både importerer og fremstiller selv værktøjsmaskiner - bl.a. fra virksomheden Jakobsen, som i dag er en del af Müggler Service. Desuden flytter virksomheden hele produktionsanlæg og kører en del med mobilbearbejdning, hvor teknikere tager ud og reparerer på stedet.

Nu ser Müggler Sevice mulighed for at kigge ud over Danmarks grænser, og evt. udvide med et ekstra ben i forretningen, oplyser avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079