23948sdkhjf

Hannover Messe 2010 – effektivitet, innovation og bæredygtighed

Vanen tro har Hannover Messe fokus på det nyeste inden for industrien. I år præsenterer man to nye under-messer.
Under det nye motto; effektivitet, innovation og bæredygtighed er Hannover Messe igen klar til at byde verdens industrivirksomheder inden for i det gigantiske tyske messecenter.

- I år lancerer vi to nye, førende messer for virkelig at understrege Hannover Messes innovative drive og kernestyrker. Med MobiliTec vil vi lægge endnu mere vægt på en vigtig energi-relateret trend – elektrisk mobilitet. CoilTechnica fuldender rækken af udstillinger målrettet underleverandør- og outsourcing-sektorerne. Vi ser frem til endnu en omfangsrig og imponerende international industriudstilling, siger Dr. Wolfram von Fritsch, bestyrelsesformand hos Deutsche Messe.

Ni messer i én
Hannover Messe er stadig en af verdens mest altomfattende industrimesser, og omfanget understreges af, at messen i år er delt op i hele ni forskellige under-messer.

Blandt de vigtigste er den tidligere underleverandør-messe ”Subcontracting”, der i år har taget navneforandring til ”Industrial Supply”. Den udvides i år til også at omhandle letvægtskonstruktioner. Hele fire haller er dedikeret til denne del af messen.

Derudover finder man stadig en række af de klassiske undermesser I Hannover. ”Energy-messen dækker såvel traditionel som vedvarende energi, og ”Industrial Automation” har fokus på fabriks- og procesautomation.

Endvidere finder man specialmesserne MicroNanoTec, Digital Factory, Research & Technology, Power Plant Technology - og selvfølgelig de to nye MobiliTec og CoilTechnica.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127