23948sdkhjf

VSB opruster og venter på fremtiden

Hos virksomheden VSB Industri- og stålmontage i Assentoft bruger man tiden på oprustning, mens man venter på bedre tider.
Da Energi Micon blev opkøbt af Vestas, forsvandt VSB Industri- og Stålmontages største kunde med et snuptag. Derfor måtte den nye direktør Flemming Werk, da han satte sig i chefstolen i 2005, hurtigt omstille sig til den nye situation.

- Få uger efter min start som ejer og direktør måtte jeg erkende, at ordrebogen var ved at være tom. Det udløste spørgsmålet: Hvad gør vi så, fortæller Flemming Werk til Randers Amts Avis.

Med ryggen mod muren opdateres produktionsapparatet
For Flemming Werk var vejen ud af krisen givet. Det gjaldt om at opdatere produktionsapparatet, at investere og modernisere – og så handler det om at få medarbejderne med på de gode ideer.

Derfor har VSB investeret et to-cifret millionbeløb i produktionsapparatet i forventningen om, at der venter bedre tider.

- Den vej bør vi alle gå. Vi skal se på værktøjerne til medarbejderne, det skal være af tidssvarende kvalitet. Det giver et godt resultat i konkurrencen og et forspring ind i fremtiden, mener Flemming Werk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094