23948sdkhjf

Fokus på energibesparelser på dansk kølemesse

I næste uge slår Odense Congress Center dørene op til Danske Køledage 2010, og her forud for messen er direktør Lisbeth Groth Hastrup tilfreds med antallet af udstillere og overordentligt stolt af messens omfangsrige program.
Danske Køledage bygger videre på de senere års traditioner og opbygges i 2010 omkring en stor udstilling med deltagelse af 56 virksomheder samt en faglig konference med et hav af inspirerende oplæg fra fremtrædende aktører i branchen.

Status quo og tilfredshed i 2010
Direktør Lisbeth Groth Hastrup er selvsagt tilfreds med udstillerantallet her forud for messen.

- Det ligger på 56 udstillere, hvilket er stort set det samme som sidste år. Vi holder status quo, og det er jeg rigtig glad for, især fordi der er en del nye udstillere, fortæller hun til Metal Supply og fortsætter:

- Og så er jeg jo meget stolt af vores program og de foredragsholdere, vi har samlet til begivenheden.

Programmet vidner om en stor interesse for området fra forskellige kanter – her er både forskere, virksomheder og politikere repræsenteret. Men én person kan de besøgende næsten være sikre på ikke at møde.

Miljøministeriet: Der kommer nogen
På programmet har Dansk Køledage angivet, at Miljøminister Troels Lund Poulsen vil holde den politiske åbningstale, men efter den omfattende regeringsrokade tirsdag er det uvidst, hvem der deltager fra Miljøministeriet.

- Heldigvis har de lovet, at der kommer nogen fra Miljøministeriet, fortæller Lisbeth Groth Hastrup.

Hun håber selvfølgelig, at den nye miljøminister Karen Elleman vil finde det interessant at aflægge messen et besøg, og at kvaliteten af de øvrige foredrag samt mængden af udstillere er mere end nok til at tiltrække folk.

Fokus på energibesparelser
Blandt de nye virksomheder på selve udstillingen er der mange rådgivere, fortæller Lisbeth Groth Hastrup, og så er der ét bestemt område, der nyder særlig bevågenhed i år.

- Der er et voldsomt fokus blandt vores udstillere på netop energi og klima, siger hun,

- Men også blandt foredragsholderne har energibesparelserne holdt deres indtog. Det kan man ikke komme uden om, tilføjer hun.

Det betyder, at kølefolk fra nær og fjern i næste uge blandt andet vil kunne blive klogere på varmepumpen i den danske energipolitik, energibesparelser ved anvendelse af frekvensomformere samt støjreduktion i praksis.

Det forventes, at mere end 1.000 besøgende vil lægge vejen forbi Danske Køledage i Odense Congress Center den 4.-5. marts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078