23948sdkhjf

Kosan Crisplant scorer rekordordre

Kosan Crisplant har i stærk konkurrence med den franske Siraga-koncern vundet virksomhedens hidtil største ordre. Ordren kommer fra et statsejet selskab i Algeriet, der skal have opgraderet 16 gasfyldningsanlæg til en værdi af 172 mio. kr.
Kosan Crisplant har scoret sig virksomhedens hidtil største ordre. En ordre, der har en værdi af 172 mio. kr., skriver dagbladet Børsen i dag.

- Der ligger en flot holdindsats fra vore medarbejdere i både Algeriet og Danmark bag den historisk store ordre. Køber er det statsejede algeriske selskab Naftal, der skal have opgraderet 16 gasfyldningsanlæg i løbet af i år og næste år. Samtidig er kontrakten udtryk for, at vi nu begynder at høste frugterne af vor globale strategi, siger adm. direktør Anders C. Anderson til avisen.

Kosan Crisplant har gennem de sidste tre år ændret fokus fra at være en traditionel projektorienteret ingeniørvirksomhed til at blive en global spiller inden for både service- og facility-management af gasfyldningsanlæg. Det vil sige, at Kosan Crisplant i dag står for selve driften af kundens anlæg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094