23948sdkhjf

DM i Skills 2019 rykker til Sjælland

Med Næstved som vært har DM i Skills dermed været rundt i alle danske regioner.

DM i Skills 2019 kommer til at foregå i Arena Næsted. Det står fast, efter at Næstved Kommune og SkillsDenmark har skrevet kontrakt om arrangementet, oplyser SkillsDenmark på sin Facebook-profil.

Samtidig bliver arrangementet rykket to måneder, så det skal afholdes 4.-6. april i stedet for som normalt i slutningen af januar.

Flytningen af tidspunktet sker, fordi DM i Skills siden begyndelsen i 2011 har haft vokseværk. Dengang deltog 180 deltagere i 23 fag foran 12.500 tilskuere. De senere år har tilskuertallet gennemsnitligt været over 60.000, deltagernes antal er vokset til cirka 300, og der kåres Danmarksmestre i cirka 40 forskellige konkurrencefag samtidig med, at der vises yderligere 10-15 demonstrationsfag.

- Vokseværket har også gjort det vanskeligere år for år at finde egnede lokaliteter med tilstrækkeligt plads, når det fortsat er ambitionen at komme rundt i landet. Derfor er jeg glad for, at det er lykkedes at rykke DM i Skills fra den traditionelle placering i januar til april, så vi kan supplere arealerne i Arena Næstved med telte, hvor nogle af konkurrencerne skal foregå. Det gør det muligt for os at placere DM 2019 i Region Sjælland, siger SkillsDenmarks formand Jesper Juul Sørensen på Facebook-siden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096