23948sdkhjf

1 million medlemmer af Autodesks community for studerende

Stadigt flere studerende og undervisere slutter sig til Autodesks uddannelses-community på nettet, der giver adgang til nogle af verdens mest avancerede designprogrammer. Milepælen på 1 mio. medlemmer er netop nået.
Autodesk har netop passeret 1 mio. medlemmer af selskabets online Education Community for studerende og undervisere. Sitet er siden lanceringen i 2006 nået ud til mere end 28.000 uddannelsesinstitutioner i 147 lande.

- Autodesks Education Community giver studerende og undervisere mulighed for at dygtiggøre sig i den samme teknologi, som anvendes af fagfolk over hele verden, og desuden kan både studerende og undervisere kommunikere med og lære af ligesindede rundt om i verden. Det giver en global og meget relevant dimension på undervisningen og indlæringen, siger Mikael Löwenhielm fra Autodesk nordiske organisation.

Vigtig milepæl
Et af de mange tilbud på Autodesk Education Community er muligheden for gratis download af 2010-udgaverne af 25 komplette Autodesk-programmer samt adgang til omfattende uddannelsesforløb, indlæringsguides, håndbøger, datasæt og instruktionsvideoer. Desuden kan studerende søge praktikpladser og arbejde og dele designs med andre studerende fra hele verden.

- Det er en vigtig milepæl, at vores uddannelses-community på nettet nu har nået mere end 1 mio. medlemmer. Den hastige vækst understreger vores tætte samarbejde med de studerende, og vi er glade for at kunne bidrage med relevant, supplerende undervisnings- og træningsressourcer og derigennem sikre en global berøringsflade for de studerende, siger Mikael Löwenhielm, Autodesk.

Ved at tilbyde studerende og undervisere designsoftware og innovative uddannelsesprogrammer hjælper Autodesk de studerende med at dygtiggøre sig inden for fag som design, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094