23948sdkhjf

Værktøjsmaskine-industrien samles på Metav

Tirsdag lyder startskuddet til en af verdens vigtigste messer for produktionsteknik og automatisering.
Frem til fredag den 27. februar vil branchen samles på Metav-messen i Düsseldorf.

I år kan man møde ca. 680 udstillere fra 26 forskellige lande. De viser sig frem på et samlet messeareal på 32.000 kvadratmeter.

Henvender sig til hele industrien
Hovedsegmenterne på Metav er værktøjsmaskiner til ”opskæring” og omformning, produktionssystemer, præcisionsværktøj, automatisk materialeflow, computerteknologi, industrielektronik og tilbehør.

Dermed henvender messen sig til hele industrien, blandt andet maskin- og anlægskonstruktion, automobilindustrien og dens underleverandører, alle områder for metalbearbejdning over jern, stål, letmetal og blik, men også elektroteknik og elektronik, fly- og rumfartsindustri, produktion af skinnefartøjer, medicinalteknik, finmekanik, optik, osv.

Nye målgrupper i sigtekornet
I år skal en række særarrangementer gøre det muligt for METAV-udstillerne at finde nye kompetenceområder og nye kundegrupper.

Et highlight er Dortmund Slibeseminar arrangeret af ”Institut für Spanende Fertigung der Technischen Universität Dortmund ISF den 25. februar. 13 faglige foredrag fra industri og højere læreanstalter informerer om fremskridt over temaerne maskiner og værktøj samt værktøj og slibe-proces. Slibeseminaret ledsages af en særudstilling ”Schleifteknologi und Feinbearbeitung” (slibeteknologi og finbearbejdning).

Et andet highlight er særudstillingen ”Metal meets Medical”, hvor Metav præsenterer den koncentrerede teknologiske kompetence i produktionsindustrien for medicinalteknik. ”Metal meets Medical” afrundes med et fagligt forum, som byder på foredrag og ekspertrunder for brugere inden for medicinalteknik. Der vil blive diskuteret forskrifter og love for medicinalteknisk produktion, tekniske og økonomiske udenomsbetingelser og produktionsprocesser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078