23948sdkhjf

Det sker: International samarbejdskonference i Nordjylland

I starten af marts mødes op mod 150 danske og udenlandske virksomheder inden for forsvars- sikkerheds- og rumindustrien for at kigge hinanden ud og finde nye samarbejdsmuligheder. Det sker på en international samarbejdskonference
Temaet for konferencen i Aalborg er industrisamarbejde mellem danske og udenlandske virksomheder.

Under konferencen fortæller vicestatsminister, økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen om industrisamarbejdets perspektiver for dansk industri. Og chef for Forsvarets Materieltjeneste, generalløjtnant Per Ludvigsen redegør for forsvarsforliget 2010-2014, da det er forsvarets indkøb af materiel, der afgør, hvor meget modkøb der bliver til de danske virksomheder.

- Der ligger p.t. 31 underskrevne modkøbsaftaler, som har en samlet værdi på 3,3 mia. kr. De udenlandske virksomheder, der har disse modkøbsforpligtelser i Danmark, er alle inviteret til konferencen, og vi forventer at se 15-20 af dem til konferencen, fortæller Anton Villadsen, der er direktør i CenSec.

Det er andet år i træk, at CenSec sammen med Erhvervs- og Byggestyrelsen inviterer til international forsvars- og sikkerhedskonference. Og i år er programmet særligt ambitiøst, for det skal give de besøgende et større kendskab til industrielle samarbejdsmuligheder - og det skal inspirere danske virksomheder til at tage hul på et samarbejde med de store udenlandske producenter inden for forsvars-, sikkerheds- og rumindustrien.

Konferencen giver de udenlandske virksomheder en god mulighed for at mødes med fx CenSecs medlemsvirksomheder, og de danske virksomheder får samme gode mulighed for at gøre sig gældende og blive en større del af den industri, de store udenlandske leverandører allerede er i.

Konferencen strækker sig over to dage, hvor dag to er afsat til one-on-one-møder mellem de danske og udenlandske virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251