23948sdkhjf

LM Glasfiber indgår strategisk Kina-samarbejde

LM Glasfiber har indgået en samarbejdsaftale med Kinas førende vindmøllefabrikant Goldwind. Et samarbejde, der underbygger LM Glasfibers målsætning om at blive en betydende leverandør til det kinesiske marked.
LM Glasfiber har indgået en strategisk samarbejdsaftale med Kinas førende vindmøllefabrikant Xinjiang Goldwind Science & Technology Co., Ltd.

Aftalen omfatter en fast leveringsaftale for vinger til Goldwinds 70/1.500 kW og 77/1.500 kW vindmøller for minimum seks år samt en yderligere kontrakt om udvikling af vinger til Goldwinds næste generation vindmøller på 2 MW og derover til installation på land og offshore.

Vingerne vil blive leveret fra en ny LM Glasfiber fabrik, der opføres i Urumqi, Xinjiang, hvor Goldwind har hjemsted, samt fra LM Glasfibers eksisterende fabrik i Tianjin. Leverancer fra den nye fabrik forventes påbegyndt i midten af 2007.

- Vi er glade for at udvide vores samarbejde med LM Glasfiber med indgåelsen af denne aftale. Vindkraft er et strategisk prioritetsområde i Kina, og Goldwind satser kraftigt på at nå de ambitiøse mål, der er sat. Vi er derfor glade for, at LM Glasfiber bidrager med deres ekspertise og erfaring i vores samarbejde og sikrer leverancer af vinger til vores solide projektportefølje, udtaler Wu Gang, administrerende direktør for Goldwind.

- Kina vil sandsynligvis blive et af de hurtigst voksende vindkraftmarkeder i verden, og Goldwind har en førende position på markedet. Vi er stolte af at kunne udvide vores samarbejde på basis af vores konkurrencedygtige teknologi og gennemprøvede kvalitet, og samarbejdet understreger samtidigt vores målsætning om at være en betydende leverandør til det kinesiske marked, siger Søren F. Knudsen, salgs- og marketingdirektør i LM Glasfiber.

Kilde: LM Glasfiber / http://www.lmglasfiber.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11