23948sdkhjf

Boeing hjælper Multicut med at opnå kvalitetscertificering

Boeing indledte i denne uge et samarbejde med maskinfabrikken Multicut i Vildbjerg ved Herning om at hjælpe den danske virksomhed til at opnå en AS/EN 9100-kvalitetscertificering.
Samarbejdet er en del af Boeings industrielle samarbejdsprogram, som er etableret i forbindelse med den danske konkurrence om anskaffelse af nye jagerfly til flyvevåbnet.

Projektet blev indledt i denne uge, da en ekspert i Supplier Quality fra Boeing gik i gang med at uddanne en række af Multicuts medarbejdere i de kvalitetsstyringssystemer, som benyttes i aerospace-industrien.

Vil vinde aerospace-kontrakter
I de kommende måneder vil eksperter fra Boeing sammen med eksterne konsulenter evaluere Multicuts overordnede processer for at forberede virksomheden på en AS/EN 9100-certificering senere på året – og om nødvendigt bidrage med opfølgende vejledning.

- For en virksomhed som Multicut, der har en klar målsætning om at vokse på det globale aerospacemarked – og skabe jobs i den højteknologiske industri i Danmark er det uvurderligt, at få lov til at trække på Boeings ekspertise indenfor kvalitetsstyringssystemer, siger Frank Dühring, som er Business Development Manager hos Multicut.

- Uddannelsen og evalueringerne vil hjælpe os til at opnå AS/EN 9100-certificeringen, der er en absolut betingelse for at vinde kontrakter hos de store virksomheder i aerospace-industrien, uddyber han.

Overbygning af ISO 9001
AS/EN 9100 er en overbygning på ISO 9001-standarderne, og indeholder en række specifikke krav til fremstilling i aerospace-industrien.

De fleste aerospace-producenter og deres underleverandører kræver, at deres samarbejdspartnere arbejder efter AS/EN 9100 standarden.

Ved at tilpasse sig standarden, forventer Multicut også at opnå kvalitetsforbedringer og lavere produktionsomkostninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094