23948sdkhjf

Global Supplier udvider med maskinmontage

Global Supplier har i 2006 haft stor succes med at outsource produktion af maskinkomponenter til Kina. En række kunder har imidlertid også efterspurgt outsourcing af montagearbejde, og på den opfordring udvider Global Supplier nu sit sortiment med maskinmontage.
Global Supplier har i 2006 haft stor succes med at outsource produktion af maskinkomponenter til Kina. Det har især været stor efterspørgsel på kvalitetskomponenter med specielt høje krav til styrke og temperatur egenskaber, leveret med materiale certifikater fra værk godkendt af DNV, Lloyds og ABS.

Typisk højpræcissions højstyrke stålstøbegods færdigbearbejdet og monteret komponent til offshore-brug.- Kunderne efterspørger i midlertidigt at vi tager endnu mere del i deres leverancer end hidtil, udtaler direktør Anders Nielsen og fortsætter:

- Vi er derfor begyndt med også at fremstille en del tegningsunderlag for vores kunder og vi har startet op med at lave montagearbejde blandt andet for AkerKvaerner, National Oilwell Varco, TTS og JMC.

Højere gennemløbstid og kortere leveringsfrist
Kunderne ser alle store fordele i få foretaget montagearbejde i Kina, inden delene afsendes. Når de får monteret lejer, aksler, smørenipler og tætninger i komponenterne, aflastes egne montageværksteder, og der frigøres kapacitet til andre opgaver. Desuden opnår kunderne en højere gennemløbshastighed på deres montagedel, da der ikke skal anvendes så mange timer på færdigmontage og levering.

En anden kvalitetsmæssig fordel er, at Global Supplier afprøver alle delene i praksis inden afsendelse, hvilket mindsker risikoen for eventuelle konstruktionsfejl allerede ved prøvefremstilling og montage. Det er en proces, der kan sikre hurtige ændringer, inden komponenterne leveres.

Prisen er også attraktiv
Sidst, men ikke mindst er priserne på både hovedkomponenter og tilbehør som skruer, bolte, aksler været særdeles attraktive for kunderne og samtidig med en næsten gratis montage i Kina, så bliver Global Supplier’s rolle som underleverandør endnu mere attraktiv.

En større del af Global Supplier’s eksisterende kunder har allerede valgt at lægge en større del af ansvaret for deres produkter ud til virksomheden. I årets første 6 uger har Global Supplier leveret omkring 50 tons færdigbearbejde og delvist monterede komponenter til en række europæiske kunder.

Global Supplier håndterer komponenter, der svinger i størrelsen fra få gram til flere tusinde kg., og de leverer i alle typer materialer fra almindeligt gråt støbejern til rustfri højstyrke-støbestål, bronze og forniklet messing.

Kilde: Global Supplier / www.globalsupplier.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094