23948sdkhjf

Meinertz får innovationspris

Radiatorproducenten var en af tre virksomheder, der blev præmieret af det østjyske erhvervsudviklingsprojekt ”Nye veje til vækst”.
Spændingen blev udløst på en stor konference i Silkeborg i sidste uge, hvor de bedste, blandt mange gode ideer, skabt i erhvervsudviklingsprojektet ”Nye Veje til Vækst” blev hædret.

”Nye veje til vækst” er et erhvervsfremmeinitiativ i Silkeborg, Favrskov og Skanderborg kommuner.

Leg i laboratoriet
Borgmesteren i Skanderborg, Jørgen Gaarde, kunne afsløre, at vinderen i hans kommune er radiatorvirksomheden Meinertz. Meinertz har bygget et radiatorlaboratorium, hvor de inviterer arkitekter ind for at lege og eksperimentere med nye radiatorløsninger, som senere kan sættes i produktion. Direktør Søren Clausen siger:

- Det er en genial måde at engagere, involvere og knytte kunderne tættere til vores virksomhed. Vi bliver husket, og kunderne vender tilbage.

Meinertz radiatorlaboratorium har allerede båret frugt. Virksomheden har øget sin omsætning med 20 %, og resultatet på bundlinjen for 2009 er øget med knap 35 % i forhold til forrige regnskabsår. Ifølge Søren Clausen er næste skridt for virksomheden at oprette radiatorlaboratorier i London, Paris og Berlin.

Rullegardinet, der forhindrer indbrud
I Silkeborg Kommune vandt Alux A/S en pris for en ny form for rullegardin, der kan forhindre indbrud i private husstande. Alux har arbejdet systematisk med markedsføring, produktudvikling og design med fokus på at erobre et helt nyt kundesegment og tilbyde dem totaloplevelsen af tryghed i hjemmet.

Alux forventer, at produktet om fem år vil være virksomhedens primære produkt.

Sidst men ikke mindst blev Gartneriet Knud Jepsen A/S præmieret i Favrskov Kommune for sin omlægning af forretningsstrategien ved hjælp af storytelling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109