23948sdkhjf

AVK skruer omsætningen i vejret

AVK-koncernen er med selskaber i Europa, USA, Asien, Mellemøsten og Australien blevet en stor global spiller inden for udvikling og produktion af ventiler, hydranter og tilbehør til vandforsyning, gasforsyning, spildevandsbehandling og brandbekæmpelse. Og den internationale interesse kan i stigende grad aflæses på bundlinjen.
AVK-koncernen, der har hovedsæde i Galten har i 2005/06 øget sin omsætning markant. Det skriver dagbladet Børsen.

Nettoomsætningen er vokset med hele 31 pct. til 1874 mio. kr. fra 1426 mio. kr. året forinden. Samtidig er driftsresultatet (EBIT) endt ud med et plus på 172 mio. kr. mod et overskud på 119 mio. kr. i samme periode det tidligere år.

Årets resultat steg til 85 mio. kr. i 2005/2006 fra 79 mio. året før. Den beskedne stigning skyldes blandt andet ophør af sambeskatning med udenlandske datterselskaber.

Regnskabet for 2005/2006 er positivt påvirket de opkøbte aktiviteter i hollandske Wouter Witzel Euro Valve BV i december 2005.

Med dette køb har AVK udvidet sine aktiviteter inden for produktion og salg af butterfly-ventiler, og derved har koncernen styrket sin position markant i Europa og i resten af verden. Sådan kommenterer adm. direktør og hovedaktionær, Niels A. Kjær, veltilfreds årets resultat.

Læs mere om: AVK
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156