23948sdkhjf

Aarslev Maskinfabrik og KRB Arm-Tec indgår tæt alliance

Aarslev Maskinfabrik og KRB Arm-Tec indgår tæt alliance for at øge konkurrencedygtigheden
De to selvstændige virksomheder, som ligger dør om dør i Årslev, har valgt at se det positive i et ændret marked, hvor kravene til tilpasning og øget samarbejde skærpes.

- Nye tider kræver nye tiltag. Der er masser af muligheder for at drive en god forretning, så længe vi anerkender at vi skal tilpasse os den verden der er omkring os. Stærke alliancer mellem virksomheder som forstår at se mulighederne i at supplere hinanden er nøgle til succes, siger direktør, Claus Brask fra KRB Arm-Tec.

Dækker mange behov - store som små
Med tilsammen 6.000 kvadratmeter produktionsfaciliteter under tag, egen konstruktionsafdeling og en maskinpark, der dækker alle behov indenfor CNC dreje- og fræsning samt pladebearbejdning, såsom klip, buk, revolverstansning, laserskæring og svejsning, kan de to virksomheder nu tilbyde en samlet totalløsning til deres kunder.

KRB Arm-Tec har gennem flere år været leverandør til mange forskellige kunder i byggebranchen og har ligeledes udviklet egne maskiner til forarbejdning af armeringsstål, som bliver solgt i hele verden. Erfaringerne med at udvikle maskiner til specifikke behov viser nu at kunne bruges af kunder i andre brancher.

- Vi har specielt indenfor spåntagende bearbejdning og smedearbejde gennem mange år været leverandør til forskellige grene af industrien. En vilje til at tilpasse os kundernes behov har sikret os en stærk position i markedet. Det nye samarbejde med KRB Arm-Tec lægger en spidskompetence til og øger vores muligheder for at yde en endnu bedre service overfor vores kunder, siger Aarslev Maskinfabriks direktør, Finn Harpsøe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078