23948sdkhjf

Atlas Copco styrker sin position gennem nyt opkøb

Atlas Copco styrker sin position inden for nedbrydningsværktøj og maskiner til entreprenørbrug gennem nyt opkøb. Svenske Dynapac er førende leevrandør af komprimerings- og brolægningsudstyr til vejkonstruktioner, og Atlas Copco venter nu at vokse på netop dette forretningsområde.
Atlas Copco AB har indgået en aftale med Altor 2003 Fund om at overtage Dynapac AB, der i Sverige er en førende leverandør af komprimerings- og brolægningsudstyr til vejkonstruktioner.

Den nyerhvervede virksomhed er en udvidelse af den nuværende forretning i Atlas Copco. Atlas Copco er allerede repæsenteret inden for salg og service af entreprenørudstyr i Sverige og Danmark. Med Dynapac forventer Atlas Copco at kunne vokse på nye markeder inden for netop dette område. Det er forventningen, at divisionen ”Konstruktion og nedbrydning” vil ekspandere i lande som Kina og Indien.

- Vi byder Dynapac velkommen til Atlas Copco Group. Dynapac er et topbrand inden for sit markedsområde og vi ser frem til at påbegynde vores samarbejde og styrke vores markedsposition, siger Gunnar Brock, Formand og administrerende direktør i Atlas Copco.

Ud over "Konstruktion og nedbrydning" arbejder Atlas Copco også inden for forretnignsområderne "Kompressorer og generatorer" samt "Industriværktøj".


Kilde: Atlas Copco Group / http://www.atlascopco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078